Društvo Crvenog križa Varaždinske županije sudjelovalo je u prikupljanju donacija za pružanje dijagnostičke usluge magnetske rezonance u Općoj bolnici Varaždin.

Ravnatelj Opće bolnice Varaždin Nenad Kudelić je zajedno sa zamjenikom župana Varaždinske županije Robertom Vugrinom organizirao predstavljanje rada magnetske rezonance donatorima, a u ime Društva Crvenog križa Varaždinske županije sudjelovao je ravnatelj Nebojša Buđanovac.

Tom je prilikom Vugrin istaknuo da su građani sudjelovanjem u ovoj akciji pokazali da su svjesni važnosti nabave uređaja za magnetsku rezonancu. Ravnatelj Kudelić je podsjetio da je sam uređaj nabavljen putem Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske iz bespovratnih sredstava Europske unije, a prikupljene donacije su utrošene u svrhu smještaja samog uređaja.

Na taj način se zajedničkim snagama uspjelo pomoći da se poboljša dijagnostička usluga Opće bolnice Varaždin. Društvo Crvenog križa Varaždinske županije je ponosno da je dio ove vrijedne akcije te se nadamo podržati slične hvalevrijedne projekte u budućnosti kako bi se našim sugrađanima omogućila što kvalitetnija zdravstvena skrb.

Tekst i fotografije su preuzete s portala eVarazdin.hr gdje možete pročitati cijelu objavu.

Donacija za magnetsku rezonancu Opća bolnica Varaždin